media
Доброго ранку!
Оголошуємо підготовку до нашого наступного конкурсу "Подорож мрії"
Дати проведення - з 28 червня 2021 р. по 02 липня 2021 р.
На конкурс приймаються роботи, виконані в техніці декупажу чи суміжних техніках на тему,що пов'язана з подорожами ( країни, міста, транспортні засоби, екзотичні краєвиди та інше)
Умови участі:
1) Участь в конкурсі можуть прийняти особи, які зробили в нашому інтернет-магазині замовлення на будь-які товари на суму вище 100 грн. протягом 3 місяців, що передують даті проведення конкретного конкурсу. При надсиланні фото робіт потрібно повідомити номер замовлення, або приблизну дату оформлення.
2) Обов'язкова анонімність. Робота до закінчення конкурсу не повинна бути ніде оприлюднена. Розумію,що багато учасників мають свій стиль і є впізнаваними, але усі результати будуть оголошуватися лише за оцінками компетентного журі з різних куточків світу, які зовсім незнайомі з учасниками, але мають величезний досвід та відомі імена.
3) Роботи можна надсилати до 27 червня включно на електронну адресу deco.ray2012@gmail.com або в меседжер. Одне основне фото + кілька додаткових (будуть виставлятися в коментарях до основного) Загальна кількість фото для однієї роботи - не більше 5 штук. Кількість робіт не більше 3-х від одного учасника.
Бажаємо творчого натхнення!
  • Опублікував : Admin
  • 26. 05. 2021
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0
Коментарів поки що немає
Залиште відгук

Вашу електронну адресу неможливо опублікувати. Обов'язкові поля позначені*