media

Розпочинаємо підготовку до наступного конкурсу в нашій групі. Це конкурс "Де живуть ключики?"

Термін проведення 24-28 серпня 2020 року. Фото робіт надсилати на електронну адресу

deco.ray2012@gmail.com або в особисті повідомлення Olha Lukashevych до 23 серпня 2020року включно.

На конкурс приймаються ключниці будь-яких видів будь-якому стилі , оздоблених в техніці декупажу та суміжних до нього техніках. Обов'язкова умова - використання при цьому матеріалів, придбаних в інтернет-магазині "Декупажний рай", які можна розпізнати на роботі візуально. Кожен учасник може надіслати до 3 робіт. Це збільшує шанси на перемогу, але у випадку заняття кількох призових місць, приз учаснику надається тільки один( обирається одна з робіт з максимальною кількістю голосів). Призи надаються організатором конкурсу - інтернет-магазином "Декупажний рай" (грошові сертифікати та додаткові матеріальні призи з асортименту магазину).

Конкурс анонімний, тому фото робіт до закінчення конкурсу не повинні ніде публікуватися в соціальних мережах. Надсилаючи фото своїх робіт, Ви автоматично погоджуєтесь на ці правила.

Голосування відбувається серед учасників групи та членів обраного жюрі. Заклики до голосування за свою роботу заборонені, сторонні голоси (не членів групи) при підрахунку голосів не зараховуються

В запасі є ще півтора місяця часу, тому можна все запланувати та втілити свої фантазії. Вдалого старту!


  • Опублікував : Admin
  • 20. 07. 2020
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0
Коментарів поки що немає
Залиште відгук

Вашу електронну адресу неможливо опублікувати. Обов'язкові поля позначені*