media

Доброго літнього дня усім учасникам групи!

Аналізуючи останні пости з роботами майстринь, ще раз впевнилась, що ми усі дуже любимо мотиви з лавандою) А вона ж зараз цвіте і спокушає нас своїм ароматом! Тому вирішено провести ще один конкурс в групі - "Лавандове літо"! Термін проведення - з 15 по 20 липня 2019 року. Роботи мають бути надіслані до 14 липня включно. Будь-що з мотивами лаванди!

Умови участі - робота має бути зроблена обов'язково з використанням матеріалів, придбаних в інтернет-магазині "Декупажний рай" (заготовки, рисовий папір, серветки) Від одного учасника приймається не більше трьох робіт. Фото може бути декілька, але основне фото мусить відображати загальний вигляд виробу. Конкурс анонімний, тому фото робіт не повинні бути підписані, та до оголошення результатів ніде не публікуватись.

При підведенні підсумків будуть враховуватись голоси тільки учасників групи! Заклики до голосування за свою роботу у вигляді посилань на фото, прохань по телефону або в переписці заборонені! При підтвердженні цих випадків, роботи знімаються з конкурсу!

Призи - як завжди сертифікати на придбання товарів від "Декупажного раю" 1 місце - 500грн, 2 місце - 300грн, 3 місце - 200грн.

Часу не багато, але ще можна створити шедевр)

Приєднуйтесь до участі!

  • Опублікував : Admin
  • 25. 06. 2019
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0
Коментарів поки що немає
Залиште відгук

Вашу електронну адресу неможливо опублікувати. Обов'язкові поля позначені*