media

Доброго весняного дня!
Не сидиться нам спокійно, і тому оголошуємо черговий конкурс! Ну звичайно, який? Вірно! Пасхальний!!! Бо це свято приближається, і кожен з нас щось точно робить або робитиме з пасхальними мотивами. Так що є можливість і до свята приготуватись, і разом з тим прийняти участь в конкурсі)
Умови конкурсу: тематика пасхальна. Звичайно ж яйця і все що з ними пов'язано) Або інші предмети з пасхальними мотивами (кролики, курчатка, курочки-півники, пташечки, весняні квіточки, яєчка, гніздечка...) Конкурс анонімний. Робота має бути нова, фото не повинне бути ні разу виставлене в соціальних мережах. В роботі мають бути використані будь-які матеріали, придбані в інтернет-магазині "Декупажний рай" (заготовки, серветки, рисовий папір, декор та ін). ВІд одного учасника приймаємо не більше 3 робіт. Фото надсилати мені в особистому повідомленні, починаючи з завтрашнього дня до 21 квітня включно. З 22 по 27 квітня - голосування за конкурсні роботи, 28 квітня - оголошення результатів.
Будуть враховуватись голоси виключно учасників нашої групи, то ж заклики до голосування зі сторони не мають впливу на результат)
Призи - подарункові сертифікати на придбання товарів в інтернет-магазині "Декупажний рай": 1 місце - 500грн, 2 місце -300грн, 3 місце - 200грн.
Бажаємо усім натхнення та чекаємо на фото робіт!
Поширення посту вітається)
 
Посилання на групу https://www.facebook.com/groups/1929175940629409/

  • Опублікував : Admin
  • 19. 03. 2019
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0
Коментарі: 0
Коментарів поки що немає
Залиште відгук

Вашу електронну адресу неможливо опублікувати. Обов'язкові поля позначені*